fredag

blev väckt tidigt imorse för skulle fira pappa, sen har jag bara segat och inte gjort någonting alls kollat på tv oså. Sen senare ska vi på restaurang så det blir mysigt! Grattis bästa pappa, love u ♡


Apr. 03, 2013

Efter en seg morgon gick jag ner mot stan för att njuta av våren som äntligen tycks kommit till uppsala. Blev en lunch med saknade Amanda vid ån i solen. Kom hem vid halv sex och åkte då vidare med mamma och pappa för att kolla på en lägenhet. Drinkar serverades på le park och sen hem för ovanligt sen middag. Har spenderat resten av kvällen som jag behövde, i lugn och ro framför värdelösa program. Morgondagen får vi se vad som händer med, gym på morgonen är iallafall spikat!
Ev. Flyttning av bloggen till forme övervägs, vi får se!
Godnatt


onsdag

vaknade 11 imorse åt frukost och tog det lugnt sen runt halv två mötte jag upp Viktoria så gick vi på stan och kolla runt pratade osv sen köpte vi med oss snapple och kakor och gick hem till mig och kolla på film! sitter nu och kollar på tv haha, ska förhoppnigsvis träffa karin imorgon!! puss


Apr. 02, 2013

Sov hos Issy med tjejerna från igår till idag, super mysigt. Bilderna får beskriva (De fina är från antonias blogg, observera skillnaden..)


12.32

ett tag sen jag bloggade men ska försöka bättra mig haha! I lördags var jag iallafall med Sissela pratade massor osv jätte mysigt sen sov hon hos mig. sen i söndags så tränade jag på morgonen sen på kvällen så träffade jag älskling så gick vi hem till hans mormor! sen hem till honom och sov, blev hämtade på söndagen så åkte vi hem till mig och hade påsklunch med släkten sen sov han här. Igår åkte vi till stockholm så gick vi runt där super mysigt hade super kul. Sen imorse var han tvungen att åka vilket suger.. nu har jag nyss ätit jordgubbar hihi så får vi se vad som händer idag ingenting planerat än haha caaaio!


RSS 2.0