Tisdag

hej på er, har inte gjort mycket alls idag har varit hos tandläkaren wopwop alltid lika roligt verkligen... Sen åkte jag med mamma till Gränby Centrum. Sen nu ikväll har jag bara kollat på tv oså haha kulkul. Men imorgon ska jag träffa min saknade Sissela så det blir toppen! Hoppas på bättre väder imorgon också, sen är det ju halloween också, inte för det händer nåt speciellt haha men ändå. Hörs imorgon PUSSAR

BILDINLÄGG

Orkar inte skriva något men här är några bilder från början av höstlovet..


Följ mig på Instagram alicewallsten heter jag där!


Love

Hej sötisar, mötte upp viktoria vid 6 kanske så gick vi hem till henne kollade lite på tv sen vid 7 gick vi till ayakos och åt middag var super mysigt och har inte skrattat så mycket som vi gjorde på länge haha. Sen gick vi hem till moi så var hon här ett tag och sen gick hon hem runt halv elva. Sen dess har jag kollat på williams lista & kollat runt på bloggar men nu ska jag sova för är super trött. Godnatt


12.50

Hej, vaknade för ett tag sen och nu sitter vi inne och bara tar det lugnt. skit mysigt här vill knappt åka hem haha. Om ett tag går vi nog till något fik och äter lunch och sen lite senare på eftermiddagen tar vi bussen till Uppsala. Och sen ska jag möta Viktoria så ska vi gå och äta på ayakos sushi praoade ju där så fick vi en gratis middag så underbart haha! Uppdateringen kanske blir lite sämre nu på lovet från båda sidorna men det fixar sig när lovet är slut så ni vet. PUSS

Mot östhammar


RESULTATET


PALLAR INTE

Super lång kön inne på ica och vi ska bara köpa buljong, åh hörs om hundra år..


FREDAG OCH LOV

Mötte Viktoria på stan och gick runt och kollade i lite affärer med henne och käkade lunch. Hittade en jätte fin jacka som jag ska ha att byta med boomerang jackan för tycker det är tråkigt att gå runt med samma hela tiden haha..
 
Sen vid halv ett hade jag en redovisning på skolan, brukar egentligen inte gå på fredag eftersom vi brukar ha coach tid då och det behöver man inte gå på om man inte ligger efter. Men jag hade varit sjuk när de andra hade redovisning så gick dit och gjorde den, kändes som att det gick bra iallafall, fick C och sen ett efterlängtat höstlov.
Sen gick jag med Alexandra till magneten och köpte hennes halloween kostym och sen gick jag hem och var med Alice, pratade lite och sen började vi baka maränger som förtillfället står i ugnen, såå gott!
 
Sen blir de en rikitg super middag ikväll med oxfile och potatis bakelser, blir hungrig bara jag tänker på det haha!
Pojkvännen kanske kommer ikväll också efter jobbet, hoppas hoppas.. Har inte träffat honom sen i söndags och vill bara pussa på honom.
 
nu ska jag gå och kolla hur marängerna ser ut, puss.
 
ser otroligt tjock och ful ut så några bilder blir det inte.

TORSDAGS FIKA

Sitter med Philippa och Viktoria på årummet och myser, ska snart gå och kolla lite halloween kläder.


EVERYTHING WILL BE FINE

Mötte upp Alice när vi slutade och gick till dansen. Sen efter hämtade pappa upp oss, jag duschade, åt och sen kom Klara över för att kolla på den nya pretty little liars avsnittet med mig, dog det är allt jag säger...

Sen när hon gick runt nio ville Alice också se avsnittet så kollade på det igen haha.
Sen dess har vi kollat igenom skolkatalogen, så kul!

Men nu ska jag sova, orkar inte ha mörka ringar under ögonen.. Godnatt puss.


Onsdag

Hej sötisar, prao idag också så tråkigt att det är sista dagen imorgon men jaja sen är det ju höstlov så klagar inte. Efter praoen träffade jag bästa Karin så var jag med henne fram till jag skulle gå till stan för att möta Louise och sen gå till dansen. Kollade på nya avsnittet av pretty little liars åh bästa! Och sitter nu och kollar igenom louise skolkatalog haha. Ska nog gå och lägga mig snart också så jag orkar ta mig upp imorgon! Godnatt


ÄNTLIGEN

Äntligen fått årets skolkatalog!


FILM

Har engelska och sitter och kolla på Mad Men, skönt! Snart svenska i några sen timmar och en äntligen dans, så jag har längtat!

Btw för er som kolla pretty little liars så kommer äntligen avsnittet idag!!


Dessa jobbiga tisdagar

Började redan halv nio idag och eftersom det har blivit så mörkt ute var det bra svårt att komma upp!
Men till slut satt jag där och lyssnade på medans Martin pratade hit och dit och demokrati osv. Äcklig lunch avbröt det hela och sen tillbaka för röstning av folk till thoren galan och sen fick vi göra något jämnförelse arbete (jätte interessant för er då..) aja SEN klarade jag matteprovet!!! Har gått runt i dagar och oroat mig för hur det skulle gå, så himla skönt!

Slutade vid fyra och gick då hem och frös som en idiot i kylan.
Blev bjuden på maränger som syster och Viktoria hade bakat och la mig ner framför tven i nån timme innan jag bestämde mig för att gossip girl är mycket bättre!

Mat & hollywood fruar stod också på menyn för idag, grymt.

Aja nu ska jag sova och längta tills dansen imorgon!!!
Godnatt puss


23.26

Hej, dagen idag har varit jätte bra faktiskt har varit skit glad hela dagen och skrattat åt det mesta haha. Efter praoen gick jag och Viktoria hem till mig bakade maränger som blev underbart goda och kollade på solsidan och jersey shore haha. Sen åkte hon hem vid halv sju. Efter det har jag ätit middag och sen mest kollat på tv och sådära. Blev irriterad av en grej jag såg nyss bara så där försvann mitt humör. Så nu ska jag sova så jag inte tänker på det. Och sen hoppas att dagen blir lika bra imorgon vilket den antagligen kommer bli! Godnatt


MYSER FRAMFÖR GOSSIP GIRL


free falling

Hej, andra veckan vi har prao nu då och den här veckan ska jag praoa på sushi med Viktoria. Super skön dag och dom är super trevliga och allt så känns som den här veckan kommer bli bra! Får lunch där bästa haha. sen nästa vecka är det höstlov så skönt. Jaja men nu ska jag kolla runt på lite bloggar PUSS


Jag längtar!


GODMORGON MÅNDAG

Känner mig fortfarande lite sjuk så struntade i idrotten imorse eftersom det kan bli värre då så tog en liten sovmorgon istället, skönt! Så börjar vid 11.45 med företagsekonomi och sen slutar jag!
 
Längar redan så oerhört mycket till helgen...
 
hur som helst nu måste jag fixa mig!
puss

SÖNDAG

Igår bjöds det på lunch hemma hos mormor eftersom hon fyllde år, jätte mysigt! Åkte sedan hem och satte upp en ny lampa i mitt rum som vi köpt, sjukt fint blev det!
Sedan på kvällen tog jag bussen till centrum för att möta upp pojkvännen efter jobbet, vi köpte med oss lite gott och begav oss sedan hem till honom där vi bara tog det lungt och hade det bra.
 
Idag vaknade jag inte helt förens vid tre (inte vanligt!) när andreas kom hem efter jobbet, myste och pratade massor sen kom mamma och hämtade mig vid sex tiden, åkte hem och duschade. Sen bestämde vi oss för att kolla på Snow white and the huntsman, det var faktiskt ganska bra!
Sen åt vi mat framför solsidan, perfekt!
 
Nu sitter jag och fasar inför ännu en ny vecka.. börjar verkligen att bli skoltrött! Men men nästa vecka är det höstlov och gud vad jag ska njuta!
 
ha en bra kväll puss!

ÅH GE MIG SNÖ!

Kollade på isabelles blogg här om dagen och vad fanns inte där om inte SNÖ, åh så jag längtar tills den kommer hit. Då man får den riktiga jul känslan och man bara myser, bästa tiden på året!
 
såhär mycket snö.. i oktober!

-


men jag är lyckligare nu

Hej, var ju som sagt i Stockholm med mamma & syster var jätte mysigt! Hittade en tröja och byxor så det var bra. Sen åkte vi hem var hemma ett tag sen åkte jag iväg med mamma till Gränby Centrum så kollade vi runt där hittade en söt tröja där också. Sen köpte vi present till mormor som fyller år imorgon! Sitter hemma just nu och kollar på tv med syster och väntar på att maten ska bli klaar haha PUSS


Oct. 19, 2012

Hade super mysigt i Stockholm tills jag från ingenstans började må jätte dåligt, förmodligen eftersom jag fortfarande är lite sjuk.. så vi drog oss hem istället. Fick med mig en mössa om jag velat ha i år och jag har världens bästa mamma som köpte den åt mig också!
Sen i Täby centrum har de fått in en froyo bar, där man först väljer vilken glass smak, och sen får man välja bland massa olika toppings! skulle sluta illa ifall jag bodde där, skulle väl rullat hem till slut!
 
När jag kom hem kom Klara hit en liten stund, herregud vad jag saknat den människan. Satt och pratade massa och hon hjälpte mig dessutom med en läxa snäll som hon är!
Nu gick hon precis och jag ska börja på min svenska uppgift men är så otroligt trött på svenska så vill kräkas..
 
men måste få det gjort... puss
 
 

Stooockholm

Sitter i bilen på väg mot stockholm nu fixade en vanilj latte också duktig som jag är som jag sitter och dricker nu. Hoppas på att jag hittar kläder idag också! Ha en bra dag sötisar puss


MOT STOCKHOLM

Kunde inte stått snyggare med benen med struntsamma, detta har jag på mig : byxor från gina//tröja från gina//skinjacka-jofama by kenza//sjal-cubus//skor (som man inte ser) - skopunkten


21.16

Hej, blev sushi till middag bästa <3 <3 sen har jag mest kollat runt på datorn och kollat lite på tv oså! Imorgon åker jag och mammi till Stockholm och köper lite grejer så det blir treevligt. Regnar ute nu också uuuusch på det.. Bloggar nog inget mer ikväll så vi hörs imorgon!


SAVE ME

åh är så trött på att vara sjuk och bara ligga inne hela dagarna..
Har iallafal lyckas bli klar med både idrott, svenska & historia uppgift (väldigt interesant för er men ändå).
Har inget alls att skriva så här får ni lite bilder istället
 
vad ska ni göra!! (övertrött godnatt)

Lunch med mamma ❤


HEMSKT



Den här filmen har cirkulerat runt på internet under gårdagen och idag.
I videon har kalla fakta gjort en intervju med parken zoo i eskilstuna. Föredetta arbetare men även nån som jobbar där nu berättar om hur djuren faktiskt behandlats, att de inte alls har skickats iväg till andra djurparker..
Kolla videon för att förstå, det är skamligt och jag hoppas att de får betala för den skada de gjort mot alla de fina djuren, fyfan säger jag bara.

I miss you

Hej babes! Nu drar jag och karin på väg mot våra praoer, måste skynda oss nu men vi hörs under dagen. Ha en bra dag pussar


GODNATT

Bra uppdatering av oss måste jag påstå (klapp,klapp)
Har spenderat kvällen med att göra klart engelskan, orkade inte med allt det andra. Har även pratat med mitt hjärta en stund tills jag fick alldeles för ont i halsen och fick sluta, haha..
Ska se till att sova nu rätt snart, är ju som sagt hemma imorgon med så kan ju sova hur länge som helst, behövligt kan jag säga!
Godnatt puss.


23.07

Hej sötisar, just nu sitter jag och karin och kollar runt på datorn lite och ska väl strax kolla på någon serie eller något vi får se. Sen imorgon är det prao börjar vid elva så det är rätt skönt! Men vi hörs imorgon, godnatt.


OM DU BARA VISSTE

Blev hemma idag med vilket blev ett jätte plus för jag fick sovmorgon till tolv, mår dessutom lite bättre idag så ska kämpa för att bli frisk inför helgen!

Har bara legat och degat i soffan hela dagen och jag ska snart ta tag i svenska,engelska och idrotts uppgifter. Missade även min muntliga presentation med min grupp så måste göra en ny som jag själv ska framföra nästa fredag, orkar inte..
Så borde sluta blogga och börja nu.. Hoppas ni får en roligare eftermiddag än jag! Puss


PÅ GRÄNSEN




snart så...

köpenhamn med Sissela kommer bli sjukt, haha så
taggad! 
Älskar julafton, super mysigt och det är den ända dagen
som jag gillar på vintern. Gillar inte vinter alls annars bara kallt och
jobbigt haha visst kan vara mysigt ibland men nej usch inte min
favorit månad precis..

Onsdag

Hej! Om några minuter går jag iväg mot praoen, slutar nog nån gång runt två skulle jag tro. Sen vid 4 ska jag gå och möta upp Karin och sen får vi se vad vi hittar på men hon sover här ikväll iallafall! Men nu måste jag börja gå så vi hörs under dagen, pussar


OMSTART

Nu börjar vi om, gamla inlägg är raderade och ny design är fixad tackvare Fanny, tack!

Har varit sjuk sen i helgen så var hemma idag men gick till skolan för att göra matteprov, duktig (vavava?) sen var mamma tvungen att gå med mig hem för såg svart framför ögonen hela tiden, usch vill bli frisk.
När jag kom hem sov jag nån timme innan maten. Sitter och kollar på tv just nu och hostar förfullt. Har inte kunnat sova på nätterna heller så hoppas på att jag kan få iallafall några timmars sömn den här natten.. Aja har inget vettigt att säga förtillfället, MEN VAD SKULLE NI VILJA SE I BLOGGEN? Puss


Miiiiket glad bild haha..


RSS 2.0