BLÖÖÖ

Försökte gå till skolan idag, klarade mig till tolv. Åh vill bara må bra. Ligger hemma i sängen nu och ska jobba ikapp matte som jag missat samt skriva en debatt artikel, åh va kul.


HEMMADAG

Vid två tiden igår nångång kom älsklingen hit och vi bakade som sagt lussebullar, var så himla mysigt och har nog inte skrattat så mycket på länge!
Resultatet blev ganska lyckat, sen åt han här och vid nio tiden gick jag med honom till bussen.

Idag var ingen bra dag så somnade bara om, men imorgon måste jag nästan gå till skolan. Missar aldeles för mycket annars vilket gör att jag blir super stressad, och jag fullkomligt hatar att svara stressad så ja...
Men nu ska jag nog gå upp och se om det finns någonting att äta och sen blir det att plugga företagsekonomi hela dagen.. Kul.


MINA NYA ÄLSKLINGAR

Nu är dessa beställda, har ingen aning om hur jag ska kunna gå i dom men bara att träna haha ;) var bara tvungen så himla fina!! hihi tack mamma ♥
 

NO SCHOOL

Blir ingen skola idag då jag har så sjukt ont i magen att jag knappt kan gå.. Sjukt jobbigt.
Men sen kommer nog kansks pojkvännen om han mår bättre och ska baka lussebullar med mig, såå mys!


Nov. 25, 2012

Hade alarm på halv åtta imorse, ett till vid åtta men gick jag upp? Nej. Så sov bort genrepet. Gick upp fixade mig åt det lilla jag kunde få i mig och så gick jag och alice till ukk där vi hade dansuppvisning idag, vi var den tredje dansen ut på scen också så det var skönt att slippa vänta på sin tur! Bra kändes det också!
Sen gick vi tillsammans med mamma och pappa hem och medans de sen åkte och köpte hem sushi duschade jag lite snabbt. Efter middagen somnade jag nästan direkt i soffan.. Börjar bli sjuk, usch vill inte!

Imorgon ska jag iallafall till skolan, träffa Amanda snabbt och sen hem till pojkvännen och baka lussebullar, är så himla taggad till julen nu!
Sen på fredag ska jag och andreas åka till stockholm och där har han en överrasking till mig åååh..!


DOP

Vaknade av alarmet redan vid åtta idag då jag skulle iväg tidigt på lilla Jax dop. Jätte fint var det!
Sen åkte vi vidare och åt och fikade, dd öppnade presenter, myste med Jax osv.
Sen vid tre någongång åkte vi hem till pojkvännen och vi båda somna direkt (sov 4 timmar inatt). Åh ville verkligen inte åka därifrån men var tvungen då jag har genrep på dansen imorgon redan vid nio på morgonen..
Kom hem och käkade och sen kom alice, sissela och mathias hem så har kollat lite på tv tillsammans med dem men ska nog snart gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen! Puss


lördag

hej på er, Sitter just nu och kollar på lite olika bloggar osv medans Sissela duschar haha hon är så reetard men det går vi inte in på haha.. Iallfall så håller vi nu på att göra lunch vilket blir pommesfrites storsatsarna! Lite senare vid halv åtta tror jag ska vi gå och titta på Mathias match på fyrishov. Imorgon har vi också dans uppvisning på UKK så det blir kul. Men nu ska jag gå och kolla om maten är klar pussar
 
gammal bild på mig och sissela (från sommras tror jag det var)

Om du bara visste

Hej, gick bara två lektioner i skolan idag sen mötte jag upp louise fixade en sak och sen var vi på stan (vilket hon redan har berättat) sitter hemma nu och lyssnar på musik och har rätt ont i huvudet men börjar bli lite bättre så. Men ikväll blire bio och sen restaurang mysigt. Åh helt slut från igår men skulle inte banga på att åka dit igen så obeskrivligt underbart var det!! men nu ska jag ta en alvedon puss


FREDAG

Åh vad jag mår bra idag, när jag gick och la mig igår brusade det fortfarande i öronen efter basen. Asså känslan, en av mitt livs bästa kvällar helt klart + att Steve fyllde år, vilket tryck! Är såå avundsjuka på er som ska dit idag och imorgon också, vill igen!
 
Sov ut länge då jag är ledig, behövligt! Gick sen med Alice och fixade en sak lite snabbt sen blev det lite shopping på stan och en mysfika, har seriöst världens bästa syster!
Sen gick vi hemåt och sitter och lyssnar på musik och kollar bloggar, ska snart fixa linnena inför dansuppvisningen och sen vid sex ska vi gå på bio tillsammans med mamma och kolla på breaking dawn part 2 IGEN, så bra.
 
Sen blir det middag på favorit resturangen Koh Phangan, ni som inte har ätit där måste gör det!

Sen kanske jag sover hos pojkvännen ikväll vi får se, känner mest att jag vill vila efter igår, har ingen ork i benen haha...

SVÅRSLAGEN KVÄLL


Bästa kvällen!

Kom precis hem från den bästa kvällen med Tilda, var ju på SHM helt galet var det underbart, går knappt att beskriva. Har jätte ont i fötterna dock men det är de värt!! Men nu ska jag sova hur trött som helst Godnatt.


LWALLSTEN@TUMBLR


SHM IDAG!

Försov mig på en dag det verkligen inte var OK. Vaknade åtta och börjar halv nio och har lektion fram till halv elva och då skulle jag möta upp Amanda direkt så hade aldrig hunnit fixa det mesta inför SHM på den halvtimmen så stannade hemma istället. Super skönt eftersom jag HATAR att stressa asså ni har ingen aning, kan nästan få panikattacker..

Men ska fixa mig lite hemma nu och göra en naturuppgift och sen vid elva ska jag möta upp Amanda och käka lunch och planera inför idag med tåg osv. FÖR ER SOM SKA TILL SHM IDAG, ÅK I TID FÖR AIK SKA SPELA PÅ RÅSUNDA SÅ DET KOMMER VARA FLERA TUSEN TILL PÅ SAMMA STÄLLE MED TÅG OSV! Så det är bättre att vara där tidigare!

Men nu måste jag plugga, ha en bra dag!


TRÖTT

Gick hem från skolan idag efter engelska förhöret, mådde jätte illa så orkade inte stanna kvar. Väl hemma somnade jag nästan direkt i soffan, är helt slut sover och sover hela tiden!
Ska alldeles strax äta innan jag och alice åker till dansen, den sista för terminen, super tråkigt men på söndag är det uppvisning på UKK.

Ska försöka somma tidigt ikväll för imorgon ska jag ju iväg på SHM med Amanda, ska bli såå kul överdrivet taggad! Har också bara en lektion imorgon vilket också gör det hela lite bättre!
Men nu måste jag byta om!


Ja min arm är otroligt vacker.....


Tisdag

Hej, skola idag som vanligt hade kort dag slutade tio i två så det var skönt! Sitter just nu och kollar på tv och är super trött.. Ska om ett tag duscha och sen ikväll kolla på dom portkod 1321 dubbelavsnitt idag också ju! Bara två dagar kvar till SHM också åååh, puss


MISSA INTE


SKOLAN

Sitter på företagsekonomin och gör absolut ingenting som vanligt. Slutar 14.20 och ska då träffa saknade Klara.

Juste, jag och Amanda har fått biljetter till SHM på torsdag, ska bli så jäkla kul!


Breaking dawn part 2

Hej, sitter just nu på spegeln och ska kolla på breaking dawn part 2 med karin! Ville bara uppdatera lite snabbt hörs nog ikväll om jag har orken att blogga haha pussar


ÄNNU EN VECKA NÄRMARE JUL

Hej, först av allt ber jag om ursäkt för uppdateringen (som så många gånger tidigare) Hittar bara ingen blogg lust.
 
Men hur som helst, helgen spenderades med min saknade pojkvän, gick hem till mig i fredags och tog det lungt, myste och lagade mat och slut som jag var efter veckan somnade jag rätt tidigt.
Sen på lördagen skulle vi boka bio eftersom vi bestämt att kolla på den nya twilight filmen breaking dawn part 2. Men det gick inte att resevera biljetter någon tid förutom klockan 23.59, så det fick bli en nattbio! Super mysigt.
Medans vi väntade ägnade vi oss åt wii vilket aldrig slutar bra ifall jag inte vinner.. sen gick vi till ica, laga lite mat, hyrde en skit bra film och sen vid elva tiden gick vi mot bion fullt förberädda med energidricka.
Filmen var nog bland de bästa jag sett och skulle lätt kunnat se den igen direkt efter! åååh..
Sen bestämde vi oss för att snabbt gå till Max och ta med mat hem.. vi var inte de enda som tänk samma sak.
Men efter ett tag var vi på väg hem igen iallafall, åt och sen somnade vi runt halv fyra.
Idag skulle älsklingen till Stockholm för att gå på nån match så medans han åkt städade jag och Alice upp i hela huset eftersom vi har varit själva hela helgen så såg det ju inte så snyggt ut.
 
Nu ska jag lägga mig i ett långt bubbel bad och sen kanske vid sex tiden dra mig emot gymmet..

Tisdag

Hej, slutade 10 i två idag super skönt. Gick hem till Karin och var där en stund och nu kom jag hem för ett tag sen. Super trött osv tänkte försöka kolla lite på franskan men vet redan nu att det kommer sluta med att jag hittar en ursäkt till att inte göra det som att titta på tv tillexempel haha. Önskar jag hade nåt kul och berätta med för tillfället har jag inte det hahah.. Fast juste nu är det bara 9 dagar till swedish house mafia, 24 dagar till köpenhamn och 176 dagar till one direction!! åh snart så <3 <3


42 dagar kvar

Jag älskar julafton och ja hela julen överhuvudtaget och kunde inte vara gladare när jag insåg att det bara är några få dagar dit och plus att det händer massa roligt till dess som dansuppvisning, julkalendern, alla advent, thorén galan osv osv.. åååh är i extas!!
Jag menar kolla för er själva....

MÅNDAG

Haft mycket med skolan och andra saker i livet så har inte direkt prioriterat bloggen, därav den dåliga uppdateringen.

Började dagen med idrott, boxning var det, jätte kul faktiskt men var helt slut när jag var på väg hem. Kom hem och duscha och åt och sen gick jag till skolan igen för en lektion företagsekonomi.
Fick även reda på att jag har förlorat min ENDA sovmorgon på torsdagar för de har flyttat italienskan till 8.30.. Dö.

Efter skolan drog jag och Philippa hem till mig för att plugga, vilket aldrig hände eftersom vi hittade roligare saker att göra haha..

Hon drog för någon timme sen och nu försöker jag skrapa fram en naturuppsatts men vill bara lägga mig ner och gråta för det är så tråkigt... Önska mig lycka till hej.


Världens bästa gästbloggare

Hej hej!
Philippa heter jag, jag går Louise klass. Som ni kanske märkt, har Louise slarvat med uppdateringen, så jag tog tag i problemet och bloggar åt henne!
Just nu sitter vi på lektionen men vi har tröttnat på moms och försäljningspriser osv. Så jag tänkte göra alla fina läsare lite gladare.
Hoppas ni har en fin dag, puss o kram


Swedish house mafia!

Har nu bokat biljetter till Swedish house mafia med tilda! Åh längtar inte långt kvar alls kommer blir helt underbart


Måndag

Hej! Har lunch just nu och sitter hemma hos karin och har precis köpt sushi! Har ingen matte så börjar 2 skönt! Vi hörs puss


One direction med bästa!!

Så taggad jag och karin har precis bokat biljetter till one direction inte för jag brukar lyssna så mycket på dom men nu ska jag bli värsta fanet åh!!!!!!


TWITTER

Blev så att jag till slut följde strömmen och skaffade twitter ändå.. Följ mig @louisewallsten


RSS 2.0