<3

Skypade nyss med mitt hjärta åh vad jag saknar honom..


onsdag

Hej sötisar! Vaknade rätt tidigt för skulle ner på stan runt tio med louise men kom väl ner runt elva istället haha. Hittade bara en tröja och sen köpte jag julklapp till min pojkvän, sen tog vi med oss mat från subway osv & kolla på en film. Nu sitter jag och kollar på tv och bara tar det lugnt behövs nu när det är jullov och är fortfarande lite sjuk så det suger.. Men imorgon ska jag träffa tilda som jag saknat så det blir toppen! Men nu ska jag nog ta ett bad. Puss


JULAFTON

Tillbaka.. Ja iallafall för nu!
Vaknade halv nio imorse med längtan till paketen, blir som fem år igen vid jul haha. Öppnade paketen från mamma och pappa på morgonen, blev så glad och började till och med gråta över jackan haha sorlig.
Sen dansade jag och alice lite just dance 4 som vi fick också (ni som har wii köp det, så otroligt kul!)

Sen började vi fixa och så här hemma och sen vid två kom gästerna. Åt, kollade på kalle, öppnade presenter, fikade, ja sånt man gör på julafton. Hade det så himla mysigt och är så glad över mina julklappar!

Eftersom jag laddad till denna dag i ca 2 månader var jag helt slut när gästerna gått så nu har vi myst framför en film och ska snart gå och kolla några avsnitt utan gossip girl!

Laddar upp bilder på en del saker nedan (det jag fick utom det på bilderna var en till säsong av GG, pengar, presentkort till att fixa gelenaglar, smink, ring osv!)

Hoppas ni blev glada och hade en jätte fin jul! Bara att ladda inför mellandags rean och nyår! xx


21.15

Hej, idag var jag med viktoria. Gick ner på stan och kollade runt lite och sen gick vi och åt och satt och pratade en massa, sen hem till mig och sen gick hon hem runt fem kanske. Har nyss duschat och sitter nu och kollar på tv och längtar till imorgon då det är julafton åh va mysigt! Vet inte om jag bloggar imorgon så god jul på er sötnosar!


23 december

hej, inte bloggat på ett tag vet inte varför har inte riktigt haft lust. Idag var jag iallafall med min fina Sissela bakade pepparkakor och bara myste. Sen åkte hon hem runt 5 kanske, somnade ett tag och sen blev det middag och sen kolla på film med familjen mysigt. Imorgon ska jag träffa Viktoria får se vad vi hittar på! Längtar till julafton bara en dagar kvar! saknar min pojkvän jätte mycket då han är i USA i två veckor och hitills har det bara gått tre dagar haha åh. Nu ska jag nog sova om ett tag vi hörs PUSS
 

Dec. 06, 2012

Kommer nog inte blogga på ett tag framöver då jag har en jobbig period just nu, förhoppningsvis löser det sig snart. Då vet ni puss!


15.20

Hej, slutade skolan vid två idag. Gjorde biologi prov som jag hoppas gick bra, sitter iallafall hemma nu ock pluggar på franskan som jag har prov på imorgon kul.. Men på fredag åker jag och sissela iväg till Köpenhamn ska bli skönt att komma bort ett tag. Och sen KAN DET SLUTA SNÖA ELLER?!? Haha åh orkar inte bara kallt och onödigt, bara fint om man sitter inne annars så nej haha. Men nu måste jag fortsätta plugga PUSS


MÅR

Blev hemma resten av veckan och mådde bara sämre, vilket resulterade i att jag missade klassen sleepover i skolan, var seriöst depprimerad av att se alla bilder på instagram.. Aja. Älsklingen kom iallafall hit och tog hand om mig och sov över. Sen på fredags morgonen skulle vi egentligen till stockholm men jag mådde fortfarande inge bra så vi ska göra det nästa helg istället.
Men andreas gick upp och åkte iväg på mässa med klassen medans jag sov vidare några timmar till, resten av dagen var lika tråkig, skulle plugga.. Men nej det hände bara inte.

Idag mådde jag tusen gånger bättre, gick upp och kollade julkalendern (man blir aldrig för gammal), sov några timmar till. Mys frukost framför tven sen ut för en promenad med hunden och inköp av blommor med syster.
Blir helt lycklig av att vara ute nu, hela julen mår jag bra, alltid!

Sen när mamma och pappa kom hem blev det dags för att sätta upp lite julstjärnor osv, blev så mysigt!
Sen dess har vi ätit en super god middag och jag har pluggat(ok tog i där). Ska sova nu och har världens mysigaste dag framför mig!
Godnatt


RSS 2.0