DREGGLAR

Åh va jag vill ha er..


måndag

Hej, har haft ett jätte bra lov! Men idag var skolan tvungen och börja igen haha.. Rätt seg dag hände inte så mycket. Nu sitter jag och pluggar franska för fullt för har prov imorgon och känner att det kommer gå åt helvete för förstår ju inte ett skit haha kul kul.. Men ja nu ska jag fortsätta med franskan men vi hörs pussar


NJUTER I SOLEN


FREDAG

Igår gick ner på stan och mötte Philippa, lunchade på MoeJoe's, kollade runt i lite affärer och gick sen hem till mig.
Hon åkte vid sju nångång. Var hemma en liten stund och var sen med William. Kom hem vid tolv och somnade direkt.

Idag tänkte jag att det skulle vara en pluggdag.. Men klockan är åtta och jag har inte ens kastat en blick på nån bok. Spenderade istället dagen med att fixa ett ärende och sen vidare och solade. Tog det sen lungt och halvsov fram tills för en stund sen då vi skulle på resturang.

Förstår inte att veckan har gått så himla fort.. Behöver mer lov..


SÅ TUSSIGA


Feb. 21, 2013

Stockholm idag med syster, sprang runt och hittade mycket fint och lyxade till det med en middag på Max, skämt å sido. Kom hem runt sex och sen dess har vi bara tagit det lugnt och varit helt slut haha..
Tog förstås inga bilder.. Men en på tröjan jag köpte har jag iallafall natti


Feb. 19, 2013

Klockan sex i lördags var vi hemma i Uppsala igen. Duschade och fixade mig och tog sen bussen till Sigtuna för festligheter, super kul. Sen sov jag och antonia hos philippa. På söndagen kom mamma och pappa och hämtade oss, hur lyx. Duschade och sen somnade jag och vaknade inte förens middagen, gick sen ut och träffade William. Kom hem runt tio tiden och slocknade direkt.

Igår trodde jag det skulle bli en tråkig hemma dag men den räddades av mina fina tjejer med fika och shopping på stan.

Idag vid tolv gick jag nellie och klara hem till matilda och hade mys fika för henne då hon fyllt år. Gick hem runt fem, solade med alice och mötte sen också upp sissela och så gick vi tre och tränade. Sitter och kolla på maria och mindy nu och känner att jag kommer slockna när som helst, det är väl lika bra då morgondagen ska spenderas i huvudstaden.


16.12

hej, sitter hos karin just nu och lyssnar på musik och karin städar så då passar jag på att blogga haha. Har inte gjort mycket alls idag bara tagit det lugnt osv senare kanske vi ska träffa Gustav. Men nu ska jag kolla runt på lite bloggar hörs kanske senare kram!
 
 

Söndag

Vaknade rätt tidigt idag sen runt 2 så träffade jag Karin så gick vi till gymmet och va där ett tag osv! Nu är jag hemma och kollar på tv och väntar på att maten ska bli klar. Sen tror jag att Karin kommer hit och soveer här! Super skönt med sportlov också, men nu ska jag hinna duscha innan vi äter sååå byee


DAG TRE

Igen slalom idag inte, för Idag var det spadag! Tog en skön sovmorgon, åt frukost, kolla tv, bytte om och gick sen ner till hotellet.
Badade en liten stund och sen vidare in i spa avdelningen där en underbar ansiktsbehandlig väntade, bästa hitills! Sen duschade och bastade vi en stund, köpte produkter och sen satt vi nere i vinterträdgården, åt middag osv sen gick vi upp till stugan igen och bara tagit det lugnt. Imorgon bär det av hemmåt igen, ska bli ganska skönt men ska snabbt vidare till Sigtuna på festligheter så det ska bli kul!

Det blev inga bra bilder idag så ni får en som visar mitt humör puss


DAG TVÅ

Som ingen missat är det alla hjärtans dag idag och jag fick vakna upp till gulliga sms!
Gick sedan upp och åt frukost,bytte om och sen åkte vi till vemdalskalet, inte bästa vädret idag men åkte lite tills jag tröttnade och gick och kollade kläder med syster, hittade absolut ingenting men ett par happy pluggs fick det bli! Åkte tillbaka till stugan vid fyra, pluggade matte (kan knappt förstå det själv) och sen väntade vi på maten, åt, choklad toppade jordgubbar och myste. Nu ska vi snart sova för imorgon är det spa dag på hotellet som väntar med ansiktsbehandlig, noppning av ögonbryn osv, ska bli så skönt!


VEMDALEN

Suttit i bilden i stortsätt hela förmiddagen, lyckades dock somna så det gick rätt fort! Var framme runt två och packade upp, hämtade ut skidor osv. Så vi åkte tills liftarna stängde och sitter nu i vinterträdgården och myser!


22.42

Hej, skola idag som vanligt. Mitt lov börjar ju redan imorgon för ska till fjällen och vara där till lördag så ska bli skönt! Efter skolan var jag med älskling vi kollade på film osv jätte mysigt, kommer inte träffas på ett tag nu för han åker till fjällen när jag kommer hem typ haha så det suger.. Nu vet ni det typ!!! Haha nej men ja kommer sakna honom.. Jaja nu ska jag försöka sova ska upp jätte tidigt imorgon Pussar


ELFTE FEBRUARI

Efter en mysig/rolig/spontan och härlig helg blev det måndag. Tackar thoren för sovmorgonen annars hade jag inte orkat. Gick till fem sen drog jag och Philippa oss mot gymmet där resten av uppsala också bestämt sig för att träna.. Sedan hämtade pappa upp mig så jag slapp halka hem i snöstromen..
Kom hem, duschade, åt och sen plockade vi fram skidkläderna eftersom vi åker till fjällen på onsdag morgon, ska bli så himla skönt!
Kvällen avslutades sedan med top model svergie som jag nog förmodligen inte kunde störa mig mer på. Ska nu försöka skriva en natur uppsatts men har noll lust eller ork för den delen...

För övrigt har uppdateringen varit för dålig den senaste tiden men tänkte uppdatera bättre under fjällen om jag hinner med..
ser ut att vara runt fem men vad gör det om hundra år, Godnatt

Feb. 01, 2013

Vaknade av att lillasyster skrek, hon hade alltså fått tag på justin bieber biljetter haha.. Är ledig från praoen idag med, jätte skönt!
Så vid tolv tiden mötte jag upp syster,mamma och moster på stan för en fika och sen gick jag och alice vidare och solade.

Sen dess har jag kollat runt på kläder och äntligen hittat ett par vita jeggings, håller tummarna för att de passar när de kommer!
Snart ska jag nog dra mig emot en fin vän och ha fredagsmys.


ser inte lite fram emot detta åh...


RSS 2.0